Skip to main content

Rode kool met appelsalade

Ingrediënten

voor 4 personen

  • 4 dikke sneden volkoren of meergranen brood
  • 40g geitenkaas
  • honing
  • tijm
  • 40 g rozijnen
  • 2 tot 3 eetappels
  • 800g rode kool
  • 40 hazelnoten
  • 3 tot 4 el ciderazijn
  • eventueel olie
  • zout en peper

 

Werkwijze
  • Snij de rode kool en de appels en de hazelnoten fijn, voeg ze samen met de rozijnen.
  • Kruid met zout en tijm. Wie wenst kan nog bijkruiden met peper. 
  • Voeg de ciderazijn en eventueel de olie toe. Alles goed mengen. 
  • Rooster brood en besmeer met de geitenkaas.
  • Voeg enkele druppeltjes honing toe naar smaak. Kruid de toast nog met tijm.


Smakelijk!

 

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van De Groene Tafel.

Info De Groene Tafel

We zijn een zelfoogstboerderij die deel uitmaakt van het CSA-netwerk. Op onze weide aan de Wakkense Heirweg in Deinze kunnen deelnemers zelf hun groenten, bloemen en fruit komen oogsten.